Neem contact met ons op

Reageer op één van onze vacatures. Staat daar niets voor je bij maak dan een vacaturealert aan of neem contact met ons op. Onze recruitment collega’s Robin Ekholm en Ralph Franken praten graag met je verder over onze organisatie en de mogelijkheden!

B2B-uitgeverij FD Business is het snelst groeiende bedrijf van de FD Mediagroep. Met uitgaven als Energeia, Pensioen Pro en Impact Investor en met recente nieuwe aanwinsten zoals de titels van Investment & Pensions Europe (IPE) zit FD Business bovenop het businessnieuws in verschillende sectoren in binnen- en buitenland.

Onze online en offline mediamerken combineren de lange adem en de gedegenheid van een magazine met de reactiviteit en flexibiliteit van een dagblad, blog, vlog of podcast. Dit biedt kansen voor intelligente, ondernemende mensen die bij ons zowel aan de zakelijke kant als op de redacties alle ruimte krijgen om hun talenten de vrije loop te laten.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Op onze vacaturepagina zie je welke vacatures we op dit moment hebben. Staat jouw ideale baan er nu niet tussen? Maak dan een vacaturealert aan, dan ben je straks de eerste die het weet wanneer we een vacature hebben die bij je past. We hebben ook regelmatig stageplekken voor gemotiveerde, enthousiaste studenten.

Kom in contactRalph Franken
Lead Recruiter
06 148 76 489Robin Ekholm
Corporate Recruiter
06 151 54 171

FD Business
Prins Bernhardplein 173
1097 BL Amsterdam

Email: werkenbij@fdmediagroep.nl