Merken

B2B-uitgeverij FD Business is het snelst groeiende bedrijf van de FD Mediagroep. Met uitgaven als Energeia, Pensioen Pro en Impact Investor en met recente nieuwe aanwinsten zoals de titels van Investment & Pensions Europe (IPE) zit FD Business bovenop het businessnieuws in verschillende sectoren in binnen- en buitenland. Meer weten over onze merken? Lees dan hieronder verder!

Pensioen Pro

Pensioen Pro is al sinds 2014 dé onafhankelijke nieuws- en informatiebron voor de Nederlandse pensioen- en beleggingssector. Hier vinden institutionele beleggers en pensioenprofessionals alle informatie die voor hen onmisbaar is.

Energeia

Energeia Energienieuws bericht dagelijks over financieel-economische, politieke, juridische, sociale, technische en commerciële ontwikkelingen in de Nederlandse energiesector. Energeia Energienieuws bestaat sinds 2000 en is nieuwsautoriteit in de energiesector.

Impact Investor

Impact Investor voorziet investeerders, variërend van instellingen en stichtingen tot kleine familiebedrijven, van essentiële informatie, boeiende verhalen en nieuws over de laatste ontwikkelingen op het gebied van impact en duurzaam beleggen. Dit realiseert Impact Investor via haar nieuwssite, de tweemaal per week verschijnende nieuwsbrief, een jaarlijkse conferentie en een gedrukt jaarboek met beleggersprofielen en redactionele inhoud.

PropertyEuro

FD Business participeert in PropertyEuro, de B2B-uitgever voor vastgoedprofessionals in Nederland en Europa. Sinds 2006 bedient PropertyEuro overheden, projectontwikkelaars, beleggers en adviseurs met researchprojecten, events en (digitale en print) publicaties, waaronder het Nederlandstalige PropertyNL en het Engelstalige PropertyEU.

IPE

IPE heeft zich de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot de vertrouwde bron van onafhankelijk sectornieuws en informatie voor Europese pensioen- en beleggingsbeslissers, en via haar gespecialiseerde merken - IPE Real Assets en IPE DACH - voor de wereldwijde institutionele vastgoedbeleggingssector en de Duitstalige (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) regio.

Investment Officer

FD Business participeert in Investment Officer, een onafhankelijk journalistiek platform dat zich richt op professionals die actief zijn in de wereld van asset owners, asset management en asset servicing bedrijven. Het platform is actief in drie landen: België, Nederland en Luxemburg.